✔ Norsk nettbutikk ✔ Klarna og Vipps ✔ Fast frakt 69,-

Påføring av wallstickers

Enkel påføring av wallstickers 

Påføring av wallstickers trenger ikke å være en komplisert oppgave. Vi har gjort det enkelt for deg å transformere ditt rom med våre vakre wallstickers. Følg disse trinnene for en problemfri påføring:

Trinn 1: Forberedelse

Før du begynner, må du sørge for at veggen er ren og tørr. Fjern eventuelle støvpartikler eller skitt som kan påvirke hefteevnen til wallstickeren. Husk at veggklistermerket ikke fester seg til ruglete overflater. Veggklistermerkene kan festes til en glatt vegg, glass eller møbelplate. Hvis veggen er nymalt, må du vente minst 2 uker før påføring av wallstickeren.

Trinn 2: Planlegg plasseringen

Bestem hvor du ønsker å plassere wallstickeren på veggen. Du kan bruke maskeringstape eller et lite nivå for å sikre at den blir plassert rett og i den ønskede posisjonen.

Trinn 3: Fjern baksiden

Forsiktig fjern baksiden av wallstickeren for å avsløre den klebrige siden. Pass på å ikke berøre den klebrige overflaten med fingrene.

Trinn 4: Påføring

Plasser forsiktig wallstickeren på veggen i den forhåndsvalgte posisjonen. Begynn å dra av baksiden, mens du fester veggklistermerket på veggen og arbeid deg utover mot kantene for å unngå luftbobler. Du kan bruke hendene til å jevne ut overflaten, eller en spaltell (ID-kort, kredittkort eller lignende).

Trinn 5: Justering og perfeksjonering

Ta deg tid til å justere og perfeksjonere plasseringen av wallstickeren. Du kan forsiktig flytte den rundt hvis nødvendig for å få den helt riktig.

Trinn 6: Fullføring

Når du er fornøyd med plasseringen, trykk godt på hele wallstickeren for å sikre at den er ordentlig festet til veggen. Dette vil bidra til å forhindre eventuelle løse kanter eller bobler.

Trinn 7: Beundre resultatet

Trå tilbake og beundre det fantastiske resultatet! Du har nå en vakker wallsticker som forvandler rommet ditt på en enkel og elegant måte.

Påføring av wallstickers er en morsom og kreativ måte å dekorere rommet ditt på, og med disse enkle trinnene, kan du oppnå et imponerende resultat uten stress eller problemer.


Det kan ta opptil en uke før veggklistermerkene fester seg helt etter påføring. I løpet av denne første uken kan det være nødvendig å jevne ut kantene.